TÖRZSVÁSÁRLÓI
KÁRTYA SZABÁLYZAT

TÖRZSVÁSÁRLÓI
KÁRTYA SZABÁLYZAT

Érvényességi terület:
A Saxoo International Kft.

Székhelye: 1135. Budapest, Jász u.74.
( továbbiakban:
Saxoolondon
)adja ki a Saxoo Club kártyát. Bármely természetes személy díjmentesen a Saxoo Club tagja lehet, aki 18. életévét betöltötte és vásárolt egy Saxoolondon üzletben vagy a Saxoolondon webshopjában. (www.saxoo-london.com) A kérelem aláírásával, illetve online regisztráció során az adatvédelmi feltételek elfogadásával a jelen részvételi feltételeket elfogadja. A Clubtag köteles a bejelentkezési adatainak változását haladéktalanul bejelenteni. A club-tag Saxoo Club-ba való felvétele, Club kártya vagy virtuális Club kártya kiállításával történik. A Saxoo Club valamennyi előnyének kihasználásához érvényes Club kártya szükséges, kiállított kártya vagy virtuális kártya formátumban okostelefonon.

KÁRTYA

KEDVEZMÉNYEK


A kártya használatával %-os kedvezmény érhető el, mely a vásárlás mértékétől függően 5-7—10 %-os kedvezményt biztosít a kártya tulajdonosának a teljes árú termékek vételárából. A kártyák színe segít követni a %-os kedvezmény mértékét. (blue nincs %-os kedvezmény, silver 5 %-os kedvezmény, gold 7 %-os kedvezmény, platina kártya 10 %-os kedvezményt biztosít)Regisztrációt követően: blue kártya kerül kibocsátásra, mely 0- 99.999 Ft költés esetén 0 % kedvezményt biztosít, de a vásárlások után pontot gyűjt a használója
Silver kártya:
100.000 -149.999 Ft elköltés esetén silver kártya kerül kibocsátásra mely 5 % kedvezményt biztosít a teljes árú termékek árából tulajdonosa számára.
Gold kártya:
150.000 Ft-199.999 Ft közötti vásárlás estén gold kártya kerül kibocsátásra mely 7 % kedvezményt biztosít a teljesáru termékek árából.
Platina kártya:
200.000 Ft feletti vásárlás esetén 10 % kedvezmény a teljes áru termékekre.

BLUE KÁRTYA
Regisztrációt követően a blue kártya kerül kibocsátásra, mely 0-99.999 Ft közötti vásárlás esetén még nem biztosít kedvezményt. de megkezdheted a pontgyűjtést
SILVER KÁRTYA
100.000 - 149.000 Ft közötti vásárlás esetén
5 % KEDVEZMÉNY
a teljes áru termékekre
GOLD KÁRTYA
150.000 Ft - 199.999 Ft közötti vásárlás esetén 7 % KEDVEZMÉNY
a teljes áru termékekre
PLATINUM KÁRTYA
200.000 Ft feletti vásárlás esetén 10 % KEDVEZMÉNY
a teljes áru termékekre


A vásárlások során az elköltött összegek mértékétől függően változik a kedvezmény mértéke, amennyiben 1 évig nincs aktivitás a kártyán, akkor a kedvezmény mértéke visszaesik egy szintet. Tehát ha a klubtag platina kártyával rendelkezik, de 1 évig nem vásárol akkor elveszíti a 10 %-os kedvezményét és ezt követően csak 7 %-os kedvezményt tud igénybe venni. Ha a következő évben nem vásárol 150. 000 - 199.999 Ft ért akkor, újabb szintet esik a kedvezmény mértéke és az azt követő évben 5 % os kedvezményt tud igénybe venni és így tovább.
A kártya szint megtartása: a szint elérését követő 1 évben a szintnek megfelelő összeget kell elkölteni, ahhoz, hogy a meglévő kedvezményt megtarthassa a kártya tulajdonosa. Ha valaki Platina kártyával rendelkezik, 10 % kedvezménnyel akkor a szint elérését követően 1 év alatt, további 200.000 Ft -ot vagy afeletti kell költenie ahhoz, hogy a 10 % kedvezményt kapjon továbbra is.


Pontok gyűjtése

A Club tag pontokat gyűjthet vásárlásaival, minden elkötött 100 Ft után 1 pont kap. A pontok gyűjtése csak akkor lehetséges, ha a Club tag vásárláskor, bemutatja a kártyát vagy online vásárlás esetén megadja a kártyaszámot. A Saxoo ajándékkártyák, egyéb utalványok beváltásakor nem írunk jóvá pontokat. Adásvételi szerződés visszavonásakor (visszavétel, csere, reklamáció stb) a pontok megfelelő jóváírását levonjuk. Ha már vannak kiállított utalványok ezen jóváírások tekintetében, vagy a webshopon való vásárláskor be lettek váltva, akkor a jövőbeli elszámolási időszakra a forgalmakkal egy lehetséges negatív egyenleget számolunk el.

Pontok beváltása

Az összegyűjtött pontokat a kijelölt Saxoolondon üzletekben és a web shopban való vásárláskor a mindenkori pontértéken lehet beváltani. A be nem váltott pontok a Club tag számláján maradnak.

Club kártyához kapcsolódó utalványok, kuponok

Az utalványok, kuponok a Saxoo Club rendszerében résztvevő Saxoolondon üzletekben válthatók be. Az utalványok esetleges maradékértékének készpénzre való átváltása vagy pontokra való átváltása nem lehetséges. Ha az utalványát elveszíti vagy ellopják nem térítjük meg és nem is írjuk jóvá. Az utalványok érvényessége időben korlátozott, ezért ezeket nem áll módunkban meghosszabbítani. Az utalványok csak teljes árú termékek vásárlására használhatók fel, további kedvezményekkel nem vonhatók össze. Az utalványok nem számíthatók be online rendelés esetén a szállítási költségekre ezek teljes összegét meg kell téríteni.

Pontok elévülése
A kártya elvesztése:
A kártya elvesztése, ellopása esetén a Club tag új kártyát igényelhet. (e-mailen: club@saxoo-london.com címen vagy postai úton a Saxoo International Kft. 1135. Budapest, Jász u.74. címen)
A gyűjtött club pontok jóváírása az új club kártyán történik meg, amennyiben virtuális kártyát használ, akkor önre ez nem vonatkozik.

Felmondás, tagság megszüntetése, feltételek módosítása:
Minden Club tag bármikor megszüntetheti tagságát (e-mail-ben: club@saxoo-london.com vagy írásban a Saxoo international Kft. 1135. Budapest, jász u.74.) címre küldött írásbeli nyilatkozattal. A Saxoo International Kft. fenntartja a jogot, hogy amennyiben a Club tag 4 évig nem használja a kártyáját, azt inaktívvá teszi, amelyről e-mail-ben értesíti a felhasználót.
A személyes adatokat 5 évig őrizzük meg, majd ezt követően töröljük a rendszerünkből.

A klubtagsággal járó előnyök

VÁSÁRLÁS= %-OS KEDVEZMÉNY +PONTOK +KUPONOK
A regisztrációt követő 1 éven belül, amennyiben 100.000 Ft-ért vagy magasabb összegben vásárol akkor kártyaszintet tud ugrani és onnantól kezdve magasabb kedvezményt kap a teljesárú termékek árából.
A kártyaszint emelkedése utáni 1 éven belül a kártyaszint megtartásához szükséges összeget kell ahhoz elkölteni, hogy a kedvezmény mértéke megmaradjon.
A kedvezmények mellett minden vásárláskor pontokat írunk jóvá kártyáján. Minden elköltött 100 Ft után 1 pontot írunk jóvá a kártyán, mely gyűjthető és a jövőbeli vásárláskor felhasználható.
Beváltáskor minden pont 1 Ft-ot ér, amely bármely termék vásárlásásra beváltható a Club rendszerbe résztvevő üzletekben.

Saxoo Club Card a telefonodra

Regisztrálj online a clubcard@saxoo-london.com és készítsd el a saját virtuális kártyádat, melyet tárolhatsz Iphone-odon vagy Androidos okostelefonon. A könnyebb kezelhetőség érdekében az alkalmazást ki tudod tenni a főképernyőre így a SAXOO CLUB kártyád mindig veled lesz. (a főképernyőn megjelenik egy SAXOO ikon, melyben nyomon tudod követni vásárlásaidat, pont egyenleged, kuponjaidat, kiemelt ajánlatainkat)

SAXOOLONDON WEBSHOP

Ismerd meg a legújabb kollekciónkat a oldalon.

TARSD VELÜNK A KAPCSOLATOT

E-mail: info@saxoo-london.com
Web: saxoo-london.com
Levelezési cím: Saxoo International Kft.
H-1135. Budapest, Jász u.74.